Petrol Ofisi Filo Yönetim Sisteminde Servis ve Montaj Çok Kolay
Petrol Ofisi hem şirketlere hem de bireylere filo yönetim hizmeti vermek amacıyla birçok cihaz seçeneği sunmaktadır. Şirketler ya da bireyler iş yapış şekillerine veya ihtiyaçlarına göre tespit yapıp bu seçeneklerden birini tercih edebilir. Eğer araca montaj gerektiren bir filo yönetim cihazı tercih edilmişse Petrol Ofisi taşıt tanıma montaj işlemleri için uygun iletişim kanallarından biri kullanılarak montaj işlemleri kolaylıkla yapılabilir.
Petrol Ofisi Filo Yönetim Sistemlerinin Montajı Nerelerde Yapılır? Petrol Ofisi montaj işlemleri için Türkiye’nin birçok bölgesinde farklı çözüm ortakları ile anlaşarak filo yönetim sistemi kullanıcılarını o çözüm ortaklarına yönlendirmektedir. Filo yönetimi hizmeti almak isteyen kişi veya işletmeler, web sitesi üzerinden veya Petrol Ofisi müşteri temsilcisini arayarak kendisine veya araçlarına en yakın konumdaki PO servis ve montaj hizmeti veren çözüm ortaklarının yerini öğrenebilirler. Web sitesinden veya müşteri temsilcisinden öğrenilen yerden randevu alınarak kısa süre içerisinde cihazın araca montaj süreci tamamlanır ve son kullanıma hazır hale getirilir.
Petrol Ofisi Filo Yönetim Sisteminin Hangilerinde Montaj Gerekmektedir? Automatic Filo Yönetimi Montajı; Petrol Ofisi Automatic Filo Yönetimi kullanmak isteyen şirketler ya da bireysel kullanıcılar başvuru sürecini tamamladıktan sonra araçları Türkiye’nin neresinde olursa olsun en yakın montaj ve servis noktasına giderek aracının yakıt deposuna bir cihaz monte ettirir. Monte edilen bu cihaz hemen aktifleştirilerek kullanıma hazır hale getirilir. Montaj işlemi tamamlanan araç Petrol Ofisi istasyonlarına geldiği zaman pompa yakıt deposuna girdiğinde pompadaki sensör ile araçtaki cihaz eşleşerek aracınızın sistem tarafından tanınması sağlanır. Bu sayede aracınıza aldığınız yakıt miktarının birimi ve toplam tutarı anlık olarak Petrol Ofisi veritabanına eklenir. Müşteri olarak sizde anlık olarak Petrol Ofisi online işlemler üzerinden bu bilgileri görüntüleyebilirsiniz.
Automatic Plus Filo Yönetimi Montajı; Automatic Plus Filo Yönetimi kullanıcıları başvuru sürecini tamamladıktan sonra araçlarına birkaç cihaz ile üç kablo çekilmesi gerekmektedir. Bu kablolardan biri aküye biri kontağa bağlanırken diğeri de topraklama kablosudur. Genel olarak araçların marka ve modeline göre farklılık gösterse de montaj genellikle bu şekilde yapılmaktadır. Araç takip sistemi için montajı yapılacak olan cihazlar şu şekildedir; Araç takip cihazı DATA Sım Kart (GPRS bağlantısı için) Uydu GPS Anten Server
Araçlarda GPS anteni camın üstüne koyulmaktadır. Bu şekilde sinyallerin alışverişi daha hızlı gerçekleşmektedir. Ayrıca araç takip cihazı sigorta ile direkt olarak bağlantı sağlamaktadır. Araç takip cihazını şarj edilebilmek ve enerji ihtiyacının karşılanması için cihaz aküye bağlanmaktadır. Topraklama hattı da olmaması gereken bir duruma karşı önlem almak için bağlanır. Üstelik topraklama hattı ile data bilgileri de aktarılmaktadır. Automatic Plus montajı yaklaşık olarak 30- 45 dk arasında sürmektedir. İsteğe bağlı olarak bu süre içerisinde birkaç farklı sensör montajı da yapılmaktadır. Gerekli montaj yapıldıktan sonra kullanıcılar ister mobil üzerinden isterse online web sitesi üzerinden araçlarını anlık görüntüleyebilir. Ayrıca Automatic Plus ile araçlara anlık müdahale etme imkânı müşteriye sunulmuş olur.
Petrol Ofisi Kartların Montajı Petrol Ofisinde kullanılan birçok kart şeklinde filo yönetim hizmeti mevcuttur. Bunların hiçbirinde araca herhangi bir montaj işlemi gerekmemektedir. Kullanıcıya verilen kartların aktifleştirilmesi kullanım için yeterlidir.
Filo Yönetim Sistemlerine Bağlı Cihazların Arızalanması Durumunda Ne Yapılmalıdır? Aracınıza montajı yapılan cihazların arızalanması durumunda montaj yapılan servise gitmenize gerek kalmadan aracınızın konumuna en yakın servis ve montaj noktasına gidilerek servis işlemleri ücretsiz bir şekilde yapılır.
Petrol Ofisi Filo Yönetim Sisteminde Servis ve Montaj Çok Kolay
Petrol Ofisi hem şirketlere hem de bireylere filo yönetim hizmeti vermek amacıyla birçok cihaz seçeneği sunmaktadır. Şirketler ya da bireyler iş yapış şekillerine veya ihtiyaçlarına göre tespit yapıp bu seçeneklerden birini tercih edebilir. Eğer araca montaj gerektiren bir filo yönetim cihazı tercih edilmişse Petrol Ofisi taşıt tanıma montaj işlemleri için uygun iletişim kanallarından biri kullanılarak montaj işlemleri kolaylıkla yapılabilir.
Petrol Ofisi Filo Yönetim Sistemlerinin Montajı Nerelerde Yapılır?
Petrol Ofisi montaj işlemleri için Türkiye’nin birçok bölgesinde farklı çözüm ortakları ile anlaşarak filo yönetim sistemi kullanıcılarını o çözüm ortaklarına yönlendirmektedir. Filo yönetimi hizmeti almak isteyen kişi veya işletmeler, web sitesi üzerinden veya Petrol Ofisi müşteri temsilcisini arayarak kendisine veya araçlarına en yakın konumdaki PO servis ve montaj hizmeti veren çözüm ortaklarının yerini öğrenebilirler. Web sitesinden veya müşteri temsilcisinden öğrenilen yerden randevu alınarak kısa süre içerisinde cihazın araca montaj süreci tamamlanır ve son kullanıma hazır hale getirilir.
Petrol Ofisi Filo Yönetim Sisteminin Hangilerinde Montaj Gerekmektedir?
Automatic Filo Yönetimi Montajı;
Petrol Ofisi Automatic Filo Yönetimi kullanmak isteyen şirketler ya da bireysel kullanıcılar başvuru sürecini tamamladıktan sonra araçları Türkiye’nin neresinde olursa olsun en yakın montaj ve servis noktasına giderek aracının yakıt deposuna bir cihaz monte ettirir. Monte edilen bu cihaz hemen aktifleştirilerek kullanıma hazır hale getirilir. Montaj işlemi tamamlanan araç Petrol Ofisi istasyonlarına geldiği zaman pompa yakıt deposuna girdiğinde pompadaki sensör ile araçtaki cihaz eşleşerek aracınızın sistem tarafından tanınması sağlanır. Bu sayede aracınıza aldığınız yakıt miktarının birimi ve toplam tutarı anlık olarak Petrol Ofisi veritabanına eklenir. Müşteri olarak sizde anlık olarak Petrol Ofisi online işlemler üzerinden bu bilgileri görüntüleyebilirsiniz.
Automatic Plus Filo Yönetimi Montajı;
Automatic Plus Filo Yönetimi kullanıcıları başvuru sürecini tamamladıktan sonra araçlarına birkaç cihaz ile üç kablo çekilmesi gerekmektedir. Bu kablolardan biri aküye biri kontağa bağlanırken diğeri de topraklama kablosudur. Genel olarak araçların marka ve modeline göre farklılık gösterse de montaj genellikle bu şekilde yapılmaktadır.
Araç takip sistemi için montajı yapılacak olan cihazlar şu şekildedir;
Araç takip cihazı
DATA Sım Kart (GPRS bağlantısı için)
Uydu GPS Anten
Server
Araçlarda GPS anteni camın üstüne koyulmaktadır. Bu şekilde sinyallerin alışverişi daha hızlı gerçekleşmektedir. Ayrıca araç takip cihazı sigorta ile direkt olarak bağlantı sağlamaktadır. Araç takip cihazını şarj edilebilmek ve enerji ihtiyacının karşılanması için cihaz aküye bağlanmaktadır. Topraklama hattı da olmaması gereken bir duruma karşı önlem almak için bağlanır. Üstelik topraklama hattı ile data bilgileri de aktarılmaktadır.
Automatic Plus montajı yaklaşık olarak 30- 45 dk arasında sürmektedir. İsteğe bağlı olarak bu süre içerisinde birkaç farklı sensör montajı da yapılmaktadır. Gerekli montaj yapıldıktan sonra kullanıcılar ister mobil üzerinden isterse online web sitesi üzerinden araçlarını anlık görüntüleyebilir. Ayrıca Automatic Plus ile araçlara anlık müdahale etme imkânı müşteriye sunulmuş olur.
Petrol Ofisi Kartların Montajı
Petrol Ofisinde kullanılan birçok kart şeklinde filo yönetim hizmeti mevcuttur. Bunların hiçbirinde araca herhangi bir montaj işlemi gerekmemektedir. Kullanıcıya verilen kartların aktifleştirilmesi kullanım için yeterlidir.
Filo Yönetim Sistemlerine Bağlı Cihazların Arızalanması Durumunda Ne Yapılmalıdır?
Aracınıza montajı yapılan cihazların arızalanması durumunda montaj yapılan servise gitmenize gerek kalmadan aracınızın konumuna en yakın servis ve montaj noktasına gidilerek servis işlemleri ücretsiz bir şekilde yapılır.